Inredningsreportage och familjefotografering

I måndags och tisdags har vår familj fått glädjen hänga två dagar med den duktiga fotografen Camilla Hynynen och hennes kollega Jaana Tapio som bland annat gör inredningsreportage. Resultatet av inredningsfotograferingarna hemma hos oss i Drömhuset samt ute på vår mini-sommarstuga Tomteboden får ni och vi dessvärre vänta länge på ännu, sånt är man ju alltid ute med ungefär ett år i förskott, men utöver inredning så fotade Camilla även oss.

Och vilka bilder sen ❤
Fåren-1-bloggstorlek

Fåren-3-bloggstorlek

Fåren-2-blogg

Joanna-o-Lollo-blogg

Fåren-4-bloggstorlek

Grabbsen-bloggstorlek

Familjen-blogg

Ja ni ser ju. Ljuset, stämningen, ögonblicken. Camilla är så galet duktig och proffsig men framförallt har hon en förmåga att få alla att slappna av så att bilderna inte alls blir stela som så lätt händer annars när en hel familj ska fotograferas. Hon har dessutom jobbat som ‘dagistant’ innan hon sadlade om till fotograf så barnen fattade genast tycke för henne och kände sig avslappnade och kunde vara naturliga med henne och det syns verkligen på bilderna. Vi kunde inte vara mer nöjda och bilderna är ett sånt fantastiskt minne av den här sommaren att spara för framtiden. Stort tack Camilla för bilderna och för två härliga dagar med er!

Camilla söker ständigt efter nya hem att fotografera så om ni har ett vackert, speciellt, udda eller annars utmärkande eller speciellt hem ni kan tänka er att dela med omvärlden tycker jag ni ska ta kontakt med henne, vi hade jätteroligt allihopa under dessa två dagar.

2 reaktioner till “Inredningsreportage och familjefotografering”

  1. […] kruxet var myggen😉 Vill ni läsa lite om var jag varit  och hur stämningen var så kika in HÄR! Själv blev jag rörd till tårarna när jag läste. Joanna tog en fin instagrambild på kollegan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s