En helg i Stockholm

Med mindre än en månad till inflytt och en extremt intensiv period med renovering bakom oss sedan april, så var det mer än välkommet att vi fick inbjudan till ett femtioårskalas i Stockholm i helgen.
Mamma ställde som vanligt upp och skötte barn, hus och odjur (TACK mamma), och Magnus och jag fick en helg på tumis i soliga vackra Stockholm.

stockholm2På Vasas flygfält stötte vi på Fredrik Reinfeldt som hade varit i Norrvalla och föreläst under dagen. Eftersom det inte är varje dag man har chansen att gå fram och prata med en föredetta statsminister så tog vi chansen att byta några ord med honom.

Alltid lika ljuvliga Stockholm bjöd på kallt men fantastiskt väder.
stockholm5stockholm1Lyxiga hotellfrukostar, många långa timmar på mysiga caféen och strövande i Gamla Stans smala gränder. Precis det här behövde vi nu för att orka hela sista biten fram till målet, att få fira jul i drömhuset.

stockholm4stockholm6Till och med min hittills totalt frånvarande julkänsla vaknade iom att det var full jul i Stockholm. Julmarknad i Gamla stan och hela staden i julskrud, det strömmade julmusik från varje håll medan vi drack Tomtelatte och åt nybakat lussekatter.

Sista månaden har börjat. Nu kör vi!

2 reaktioner till “En helg i Stockholm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s