Att få en en personlig touch på trappan

SAMSUNG CSC

Vår nya trappa är på gång. Stockväggen är målad, de övriga väggarna som skall tapetseras är spacklade och grundmålade och vagnsstyckena är på plats.  Tapeten anländer vilken dag som helst. Det blir den här ljuvliga saken i trappan:

cole-son-cow-parsley-grey-wallpaper-449-500x500Cole & Son’s klassiska Cowparsley tapet i en av de nyare nyanserna ljusgrå.

Vi har valt sadelmodell på vagnsstyckena och en täckt trappa  för att få den att se mer ‘rätt’ ut, mindre modern än om vagnsstyckena är synliga mot väggen.

Idag fick Magnus också ett textmeddelande från en av snickarna som tillverkar vår trappa. En av killarna som just nu håller på färdigställer delarna som snart skall monteras har thailändska rötter och hade väl fått nys om att även jag är uppvuxen i Thailand och sände en bild på vad dom har märkt undersidan av nedersta trappsteget med:

magnushjärtajoannaJoanna ❤ Magnus

Jag måste säga att det här gjorde mig alldeles rörd. Så sjukt fin tanke att jag smäller av. Våra byggare har också föreslagit att vi under det nedersta trappsteget där det kommer lämna ett slutet utrymme skall lägga in en tidskapsel för framtiden. Kanske när nån annan 100 år från nu renoverar huset igen hittar den. Lika lyckliga som vi blivit över Vbl från 1880-talet och liknande fynd kanske dom blir över vår tidskapsel och inskriptionen över vem vi som tog över huset år 2015 var.

Kop kun maak kah Daniel för den fina gesten! Made my day.

 

 

En reaktion till “Att få en en personlig touch på trappan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s