Att börja beställa ett badrum

Med mindre än två månader till planerad inflytt har vi börjat beställa in badrumsinredning. Vi har inte alla väggar upp i badrummet ens än men snart så.

duschkran
noro seasid

Jaaaaa. Jag får ÄNTLIGEN badkar. Har väl väntat sisådär en 15 år eller så. Ett Noro Seaside har vi beställt. Drömbadkaret alltså.


hansgrohe piiloansennusklassinen kylyhuone

Ett gammaldags handfat på fötter skulle vara vackert, det här finns hos Klassinen Kylpyhuone. Men för att det inte ska bli FÖR romantiskt så blir det hypermoderna väggmonterade kranar från hans Grohe.

Väggkaklen är jag inte helt på det klara med än. Vita, blanka blir dom nog men formen är inte bestämd än.

kakel
Men så var det ju golvet. Det var ju rätt klart att jag som spenderar mina arbetsdagar med att sälja Marrakech Design inte skulle kunna motstå dem själv heller. Men sen blev det ju så SVÅÅÅÅÅRT. Det finns ju såna massor med ljuvliga kakel. Så nu har vi tagit en stor risk. Vi skippade alla säkra kort. Allt gråvitt och svartvitt fick ryka.

marrakechdesign kelim klassiskDet blir Kelim Klassisk.  Väldigt otippat för oss måste jag säga. Hjälp. Tänk om jag ångrar mig?

Men tanken var att färg- och formvärld på kaklen skulle vara sådan att man inte direkt kan vara säker om dom är nya eller riktigt gamla. Man ska inte om 10 år kunna se på dem och säga ‘ja men dom där är nog lagda 2014-2016 ungefär för just då lade alla såna där i sina badrum’. Kelim klassisk känns ganska ‘gammal bondstuga’ namnet till trots. Eller vad säger ni? Too risky?

7 reaktioner till “Att börja beställa ett badrum”

  1. Hej! Hittade hit när jag sökte på Noro Seaside eftersom vi funderar på att köpa ett sånt. Är ni nöjda med badkaret så här två år senare? 🙂 Har du lagt ut några bilder på hela badrummet efter att det blev klart? Ser ut som att det blev väldigt fint!
    Hälsningar Sara

    1. Hej! Vi är super nöjda och badkaret har varit i flitig användning 🙂 Inga helhetsbilder på badrummet tror jag, kanske kommer här i nåt skede!

  2. Jag känner att det är på gränsen! Men du har rätt att de passar bättre in i ett gammalt hus för rätt tidsstämning. Men jag tror inte jag skulle ha vågat själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s