Tankspriddheten

Nånstans på vägen från drömhuset där jag hade varit och fotat, och datorn i vårt nuvarande hus på andra sidan vägen, lyckades jag förlägga mitt minneskort till kameran ikväll. Jag har sökt i panik efter kortet i flera timmar sedan dess eftersom där finns maaaassor med bilder som ännu inte laddats över på nånting annat. Men icke. Spårlöst försvunnet.

Jag hoppas det bara är min tandvärk (två visdomständer som börjat bråka som ska åtgärdas av kirurg senare i höst – urk)  som gör mig lite extra tankspridd ikväll och att kortet dyker upp imorgon.

Tills dess bilder på en av räddningarna när man behöver hålla barn nöjda då man bygger:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
En stor sandhög. Är vädret bra hålls dom nöjda där timme efter timme och vi får bygga och måla och dona i allsköns ro. En pensel i hand och lite målfärgsrester som man får kladda på en planka eller två funkar också alltid.

Men sen skulle ju inget av det här vara möjligt att ro i land utan släkten som ställer upp. Syskon och föräldrar som bidrar med tid och kunskap. Min mamma som mer eller mindre flyttat in hos oss i sommar för att hjälpa med barn och den vardagsrumba som trots allt ska snurra i vårt nuvarande hem medan vi fixar till vårt framtida hem.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s