Kvällsprogrammet fixat

Om någon mot förmodan förundrar sig över varför jag inte bloggat på en halv livstid så beror det på att kvällarna för tillfället är rätt fyllda. Till exempel av sådant här som vi gjort ikväll:

målatak2

målatak1

Målat 288 meter takpanel. Första varvet. Imorgonkväll skall dom få en andra strykning. Och sedan skall lika många meter till målas. Och det här är bara taket till den lilla delen av husets övrevåning som saknade tak. Det är enorma mängder material, målfärg och timmar som går åt.

Det är inte direkt fotogeniskt material heller just nu. Byggkaoset. Men förhoppningsvis borde det bli mer inredning inom en icke alltför lång framtid eftersom det är meningen att vi skall flytta in i huset om tre månader….något som just nu känns som en utopi med tanke på drömhusets tillstånd. Men Aveobyggs killar jobbar på som flitiga myror dag efter dag, vi drar vårt strå till stacken på alla sätt vi kan, hinner och orkar, och så ställer min familj upp till tusen runt oss för att vi ska få det att gå ihop.

Är vi inte vid drömhuset och jobbar på kvällarna som igår då vi beslöt oss för att vi behövde en ledig kväll och drog till sommarstugan på en bastu, så somnar vi som klobbade kl 22.

Imorgon ska jag försöka hinna visa er lite bilder på hur det framskridit sedan senast jag hörde av mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s