Köksplanering hos Epoq kök

 

Inlägget är ett samarbete med Epoq kök.

Hej på er i sommaren! Här blev det visst en liten sommarpaus som vanligt på bloggen. Vardagen har tickat på full med jobb, husrenovering och en hel del fotboll för barnens del. Men från och med den här veckan har vi båda semester (stavas arbetsläger hos oss denna sommar) så nu kanske ni får se lite mer av hur det framskrider med huset!

SAMSUNG CSC

Innan semestrarna började hann jag bland annat vara till trevliga och glada Nanni på Epoq kök i Vasa (finns inne på Elgiganten i Stenhaga). Nanni har tålmodigt hjälpt oss med att planera vårt kök vilket minsann inte alltid varit så lätt eftersom måtten i ett gammalt hus sällan är standard, och så kan det ju  hända att det också skett en och annan miss med mätningarna från vår sida. Si så där 70 cm (!) till exempel kan det kasta från en mätning till nästa om det vill sig hahah!

Men nu har vi då äntligen efter många turer fram och tillbaka gjort en färdig planering av köket.Vi landade hos Epoq kök eftersom dom har prisvärda köksinredningar av bra kvalitet.  Vi har tidigare haft allt från Puustelli till Ikea köksinredningar och tyckte att Epoqs kök hade ett bra sk. ‘hinta-laatusuhde’. Det enda vi ändrade oss angående sedan vårt första besök hos Epoq var gällande köksskåpsdörrarna och skippade för säkerhetsskull de räfflade som jag bloggade om HÄR.

Vi valde istället Epoqs lite enklare och klassiska dörr Fasett Grå:

epoq fasett grå

Här ser ni den i ett av visningsköken hos Epoq:

SAMSUNG CSC

Till den valde vi som jag nämnt tidigare en vit kompositskiva med helgjuten diskho i samma material, som denna men med en enda stor ho istället för en mindre plus en liten sköljho intill.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Till de ljusgråa dörrarna och den vita bänkskivan valde vi svarta maskiner och en svart spisfläkt ( ska fixa ett kollage så ni får se snart). Jag tror det kommer bli klassiskt och fräscht och passa perfekt i ett gammalt hus från 1800-talet! vad tror ni?

En reaktion till “Köksplanering hos Epoq kök”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s