Renovera gammalt hus – den ocensurerade sanningen

Vackra gamla golvplankor, maffiga stockväggar och lager på lager av vackra gamla tapeter är ju en sida av det. Sen var det ju det här också som kommer på köpet:

20150515_171452

photo-9

20150515_171459

Renovera1Damm, rivningsskräp, gammal våt isolering fylld av mössbajs och annat som man ju inte behöver gräva sig genom när man bygger nytt. Men man får ta det som en del av charmen. Det lär ju inte bli risigare än så här i alla fall, nu när vi tagit oss ner till våta stockar, blöt cement och förstörd isolering och fått ut dem kan det bara bli bättre, nu vänder det!

Vi sparar allt som går att spara och återanvänder det och bara vi fått åtgärdat sådant som är förstört i grunden så skall gamla golv, lister etc tillbaka på sin plats.

3 reaktioner till “Renovera gammalt hus – den ocensurerade sanningen”

  1. Haha! Testat det där! Blir bara bättre för varje steg på väg! 😉 Fick tipsat om din blogg via gemensam bekant och 1 + 1 så fattade jag vilket hus det är också. Promenerat förbi och sett det fina huset. Undrade förskräckt om någon tänkte riva, men förstod att det är ännu ett hus som någon förstår att rädda! Lycka till med projektet!

  2. Haha vi håller på med precis samma och djiiises, kan int annat än hålla med! Mys med mössbajs… För att inte glömma mal-ätna strumppisar (vind-fynd..) fast det som e kiva e allt intressant man hittar, ha hitta gamla vbl, inbjudningskort o alltmöjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s