Grått är flott

Det är inte bara golvfärg som skall väljas till drömhuset, även väggarna ska ju få en hel del kärlek. Nån enstaka tapet kommer det troligen bli men dom av er som känner mig kan säkert redan nu förstå att det till mycket stor del kommer att bli Kalklitir på väggarna i huset.

Jag ÄLSKAR som bekant den matta lättarbetade färgen som är impulsiva inredningsnördars bästa vän iom att den torkar snabbt och luktfritt och är så extremt härlig att arbeta med. Sen är det ju inte fy skam att den är helt ekologisk och naturlig heller så jag tycker det lämpar sig bra för ett gammalt stockhus.

målamedkalklitirpåväggar3

målamedkalklitirpåväggar1

målamedkalklitirpåväggar4

Målamedkalklitirpåväggar2

målamedkalklitirpåväggar5Vilsamma gråa nyanser. Hur fint som helst.

Vilken tur att den nya Grey is Great kollektionen från Kalklitir har utkommit så att man nu har ÄNNU fler ljuvliga gråa nyanser att välja på. Har beställt in färgkartor och några av dom nya nyanserna till jobbet så jag kan ju inte vara sämre än att agera försökskanin själv då förstås. Här kan ni kika på fler nyanser (också annat än grått) av Kalklitir –  KLICKETIKLICK.

5 reaktioner till “Grått är flott”

  1. Vet du hur kalklitir fungerar om man har ”lasikuitutapetti”,heter det månne glasfiberväv på svenska? Måste man grunda där på något vis eller är det bara att måla på?

  2. Kalklitir är verkligen jättefin på alla sätt och vis men har du några konkreta tips på hur det går ihop med småbarn och kladdiga fingrar? På våra väggar finns redan ketchup, fett, obestämd färg samt sås 😉

    1. Hittills har vi inte haft nå problem hos oss men jag skulle inte välja att lägga kalklitir på riktigt utsatta ställen, typ köket där det kan skvätta fett, badrum där det kan skvätta tvål etc som lämnar fläckar. Vill man måla med Kalklitir också på sådana ställen så kan man segla ytan med ett matt lack.

      1. Badrummen skulle jag nog inte ha Kalklitir i men i matsalen borde vi nog ha satsat på någon efterbehandling. Men som tur är så går det ju lätt att måla om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s