Veckan som försvann

Ja ni kanske gissade det. Och ni som följer mig på insta vet ju redan hur jag spenderat veckan.

Natten mot måndagen slog den till mot mig också den här galna basilusken vi dragits med sedan vi kom hem från Thailand. Två och en halv vecka i sträck and counting. Över 39 graders feber och magsjuka är ingen höjdare må jag säga. Jag är nu inne på sjätte dygnet. Febern lade sig tack o lov efter tre. Men ja, lite sliten börjar man ju vara minst sagt.

SAMSUNG CSC

Veckan har bland annat innehållit fyra st besök på samjouren och hvc. Jag har legat tre ggr denna vecka isolerad i ett litet rum under några timmar medan läkare och sköterskor sprungit inne hos mig klädda i munskydd och förkläden och klämt, undersökt och stuckit hål i mina armveck. Det minsta klokare är vi inte ännu heller. Alla prover på alla vanliga orsaker till turistmage är undersökta, allt visar negativt. Provsvaren av den mer exotiska sorten dröjer ännu till inpå nästa vecka.

Nu är jag utrustad med den här digra samlingen piller och pulver för att ta mig framåt. Lite bredspektrig antibiotika och annat smått och gott som täcker upp för den enorma vätskeförlusten.

Hur jag nånsin igen ska våga lämna landet eller ens landskapet igen är ju en fråga. Men känner jag mig själv rätt så brukar äventyrslusten och resfebern ändå vinna i slutändan. men den här ggn var nog priset för två veckor i paradiset ovanligt högt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s