Room with a view

Ja det var ju nästan lite för bra för att vara sant. Att vi lyckats resa till Thailand för en gångs skull utan att nån enda familjemedlem hamnade in på sjukhus med magproblem.Så det tog ju knappt ett dygn på finländsk mark innan kräksjukan slog till hos oss, och det ordentligt.

Så nu är vi här. William och jag. På nionde våningen med stans bästaste utsikt en fredagkväll. I ett rum med egen sluss, med varningsskylt om smittorisk på dörren och dit ingen kommer in utan att dra på sig skyddskläder så dom ser ut som dom ska till rymden ungefär.

roomwithaview

sjukhus

williamsjukhus1

Vad exakt för sort som felas pojken och huruvida det är smittsamt och kommer gå varvet runt hos oss småningom är ännu döljt i dunkel men tiden och provsvaren kommer att utvisa om det är vanlig vinterkräksjuka han snappat upp på flyget/flygfältet eller nån Thailändsk parasit som byggt sig ett bo i hans inre.

Men dom tar finfint hand om honom här så på det stora hela lider det ingen större nöd på oss (mommo och moffa i Thailand och Australien kan andas lugnt). Vi har playstation och teve på rummet, vi gottar ner oss i nya böcker och försöker tänka på det hela som en natt på hotell frånsett den där slangen som går in i hans arm. Nu hoppas vi bara att detta är en lättvräkt och osmittsam liten amöba han lider av så att vi slipper hem fortast möjligt.

En reaktion till “Room with a view”

  1. Hoppas det går om snart.vi bad på bara knän om att få åka hem med medicin idag för står inte ut snart att stirra på dom här väggarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s