Att ha gått från riktigt jobbigt till helt underbart på rekordtid

Det såg inte så bra ut inför resestarten igår. Både Magnus, Elias, Lova och jag var ordentligt förkylda och vissa familjemedlemmar klagade dessutom på illamående på gränsen att behöva spy två timmar innan taxin skulle komma. Vi förberedde oss för det värsta och laddade handbagaget med allt från astmamediciner till antikräk och diarrémediciner, värkmediciner för eventuellt sjuka öron under flygningen, nässprayer, you name it.

And off we went.

påväg

Och den här ggn hade vi för en gångs skull turen på vår sida. Allt gick hundra procent över förväntan. Inga värkande trumhinnor, ingen turbulens, Lovas astmamedicin kickade in så hon sov och mådde bra och var nöjd hela långa resan. Den enda lilla pricken på himlen var att ett av barnen utvecklat en stark flygrädsla vilket resulterade i en del tårar, panik och även en snabb hätäspya när vi äntligen hade landat i Bangkok och spänningen släppte, men innan vi hade sluppit ur flyget. På det stora hela var det ändå ett väldigt litet problem mot vad vi hade tänkt oss att eventuellt kunde hända under dom förutsättningar som rådde.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Och nu är vi då här. I landet som är ett andra hem för mig. Där fukten och värmen möter en som en vägg då man kommer ut ur flygfältet och den distinkta doften av Bangkok är den bästa doften på jorden för mig. (gissningsvis en blandning av avgaser, sopor och människor). Vi har ätit den mest efterlängtade maten, simmat i poolen, hunnit hänga på stranden och simma i havet, simmat lite mer i poolen. Sen ska vi inte glömma min entimmeslånga helkroppsmassage + fotvård för totalsumman på skonsamma 6 euro. Man hinner med mycket när man blir väckt för frukost kl 01 på morgonen (finsk tid) och inleder dagen då.

SAMSUNG CSCVi har INGET att klaga på. Livet är faktiskt ungefär så perfekt som jag kan tänka mig just nu. Vilken fantastisk första dag på semestern. Det var definitivt värt längtan.

2 reaktioner till “Att ha gått från riktigt jobbigt till helt underbart på rekordtid”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s