Svartvita gåvofavoriter

Tänkte visa några svartvita gåvor från det senaste året som varit väldigt populära, och inte bara pga att dom är snygga i designen utan också för att dom är otroligt användbara.

SAMSUNG CSC

Muminmuggen Seikkailu var en gåva till mig själv och jag köpte den i andra hand efter att den slutat tillverkas. Jag är inte annars nån stor muminmuggsamlare, men den här ville jag verkligen ha eftersom den just är svartvit och formspråket tilltalar mig och passar ihop med mycket annat av mitt porslin. En klar kaffemuggsfavorit.

SAMSUNG CSC

Den superfina svartvita Arabia Piilopaikka kannan var en morsdagspresent av Magnus och barnen och den har varit i användning varenda dag sedan dess som vattenkanna på matbordet.

SAMSUNG CSC

Den nyaste av gåvorna är den här. Den perfekta presenten åt mannen som redan har allt. Typ.

SAMSUNG CSC

Jag råkade komma över ett tips om den här samlingen guider för män som är intresserade av mode och stil i nån lista över julklappar för män just innan julen. Jag insåg direkt att det här var nåt för Magnus, och visst har boksamlingen varit uppskattad, jag hittar honom så gott som varje dag läsandes nån kort juttu i en av de tre böckerna som ingår i samlingslådan. Snygg är den dessutom, en riktig coffeetablebook. HÄR kan ni läsa mer om den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s