Klämdag

Jullovets sista klämdag var vi alla ännu lediga och barnen har sovit över hos mommo så Magnus och jag fick lite tumistid lagom till vår förlovningsdag. Eftersom vår bröllopsdag infaller på nyårsafton och vi därför aldrig firar den med middag eller liknande så brukar vi försöka komma oss iväg på förlovningsdagen istället.

SAMSUNG CSCEn halv livstid sedan. Som jag minns det hade nog Magnus på sig simbyxor då vi bytte ringar men jag kan ha fel. 

Nu hostar jag lungorna ur mig sisådär var femtonde sekund så nån lång romantisk middag på finrestaurang blev det inte, och planen att åka ut till sommarstugan en natt och elda bastu och bada vak fick vi också slopa,  men en lång skön sovmorgon och lunch och kaffe i tystnad med bara varandra var inte så tokigt det heller.

Imorgon sista jullovsdagen och sedan dundrar vardagen in med besked i våra liv igen. Känns väl sådär just nu men det brukar gå av bara farten sedan när man kommer igång och nu har vi bara några veckor kvar tills vi åker till Thailand i februari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s