Nytt utseende på bloggen och frågestund

Som ni ser har jag fixat nytt botten på bloggen. Vi är inte helt vänner än, det nya temat och jag, men det kommer väl med tiden bara vi blir varma i kläderna.

fråga
Så medan jag fortsätter klura ut alla nya funktioner och menyer som det nya temat möjliggör tänkte jag att vi kör en frågestund här på bloggen!

Det är länge länge sedan jag sist haft frågestund här och ni har blivit fler läsare sedan dess. Så nu har ni chansen, fråga vad som helst. Jag svarar (oftast) på allt.

5 reaktioner till “Nytt utseende på bloggen och frågestund”

  1. Hej! Jag är sent ute men tänkte klämma in en fråga här ändå i hopp om att du har lust att svara på den.
    Det är så att jag har kommit över lite extra pengar och skulle vilja uppdatera våra tallrikar/glas/serveringsfat ja rubbet i en dukning egentligen. Från tidigare har vi iittalas Teema mörkblå (ej komplett) men jag har aldrig gillat färgen. Vi har några serveringsfat och desserttallrikar i vitt av Teema också. Jag vill ha kvalitet så de håller men inga Pentikpriser. Vårt kök går i vitt/grått/brunt. Min fråga: Har du något bra tips på vad jag ska skaffa för tallrikar som passar ihop med varann samt nå snygga glas och kaffekoppar? 🙂

  2. Hur bestämde ni er för just den husmodellen och den bottenplan som det blev? Var det svårt? Ge dina bästa förvaringstips i hemmet. Eh, du märker att jag kört fast lite på den punkten. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s