Barcelooooooonaaaaaa

Nästa veckas tisdag:

barcelona

Barcelona. Magnus. Jag. En flaska vin. Och den här lägenheten som vi hyr via Houstrip.com:

barca1 barca2
Det är vår första tumisresa någonsin frånsett två dagar i Stockholm en gång för många år sedan. Nu snackar vi nånsin. På 12,5 års förhållande. Jag skojar dessvärre inte. Vi var inte ens på en bröllopsresa för William var för liten att lämnas ifrån oss då.

Vi har REST. Ganska mycket till och med. Till många fina resmål runt världen. Thailand, Karibien, Turkiet etc. Men aldrig helt ensamma hela resan. Vi har antingen rest MED eller TILL släktingar. Alltid haft nån eller flera föräldrar som vi hälsat på, bott hos en tid, eller rest med. Bröder, brorsfruar och brorsbarn i mängder på bådas sidor har vi hängt med. Men aldrig bara vi två utomlands. Helt för oss själva. Det i sig är en big deal.

Att det sedan är ett faktum att det längsta vi någonsin varit borta båda två, i ett sträck, ifrån våra barn på snart 9 år, var två dagar i Stockholm. För 5,5 år sedan. Det gör inte saken mindre big dealig.

Så i ärlighetens namn kunde vi ha varit på väg vart som helst. Vi två, utan barn och släkt (fast vi älskar ju er alla och att resa med er ni vet ju det puss puss) från tisdagskväll till lördagkväll nästa vecka. Det är lyx nog. Om vi så hade tagit in på Omena hotell i Vasa eller bara dragit ut till skären. Men nu blir ju saken inte sämre av att det här kommer vara utsikten från vår balkong:

barca3

Barcelona alltså. Och en balkong med grandios utsikt. Det finns badkar i lägenheten också, bara en sån sak. Och ostörda nätter. Sovmorgnar. Strosa runt på stan i lugn och ro, stanna och äta nåt gott när andan faller på. See you soon Barcelona.

11 reaktioner till “Barcelooooooonaaaaaa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s