Dussintalet

Alla allergiska mot smöriga kärleksförklaringar blundar nu. Idag firar vi tolv år sedan orden ‘kom, nu dansar vi’ yttrades och livet aldrig blev sig likt igen.

Det är så mycket som ryms i tolv år. Så mycket liv. Både liv som kryper fram plågsamt och långsamt, och liv som susar förbi snabbt som vinden. Liv som lockar till skratt och liv som gör att man tar till tårarna.

du o jag1duojag3

Nånstans på den där bryggan den där första sommaren tror jag att jag anade att det var allvar. När vi hellre diskade tillsammans på en brygga än hängde på krogen med våra vänner.

duojag2viduojag4bröllis

Tolv år känns som en halv evighet och det är nästan svårt att minnas hur det var innan det var vi två.  Samtidigt känns det som en så kort tid som gått så fort och det är så mycket man ännu har att se fram emot.

duojag9duojag8duojag5duojag7

Ett liv med Magnus kände jag också tidigt att aldrig skulle kunna bli tråkigt. Och jag hade rätt. Det har varit ett liv fyllt med lika delar stora omvälvande livshändelser som små vardagliga. Ett liv med sidenkimonon och fjäderboan och ett liv med kladdiga tankrämstubar med borttappade korkar. Upp och nedgångar, konflikter och irritationer, skratt och salsa, kompromisser och kärlek. Allt i en salig blandning. Men aldrig nånsin tråkigt.

bfff9fc34b9a48cb76ba18e7acf65e33

3 reaktioner till “Dussintalet”

  1. Ooh, så fint skrivet!! ❤ Vi har väl varit 12 1/2 år med sambon nu, och jag fyllde 32 den 25.5 och så har vi tre barn. så ganska liknande, men endå så annorlunda. 😀 Grattis till er!! Vilken alldeles underbar familj ni verkar vara! Och Elias på nästsista bilden, Han ser ju PRECIS ut som Lova på den!

  2. Ihana postaus!! ❤ Me ollaan oltu yhdessä teinistä saakka..mitähän tässä nyt tuli keväällä.. 15 vuotta! 😀 Melkein puolet mun elämästä. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s