Busfrö

När Lova kommer till en som hon gjorde idag med skyldig min och orden ‘hoppsan mamma, hunden och katten råkade visst stöka till det lite’, vet man att det inte bådar gott. Man vet också att det INTE är hunden och katten som varit i farten.

lolloluring

Hon är en riktig rackarunge den här Lova loppan vår. Envis som synden och påhittig till snudd på livsfarlig ibland. Ni som följer mig på Insta vet att vi häromkvällen, länge efter att vi lagt alla barnen och huset var tyst, plötsligt hittade henne här:

lollobusen

På toan. Där hade hon stängt in sig för att se på hello kitty (inte naken bara rosa trosor så det ser så ut, så ni slipper oroa er för att jag sätter ut min nakna dotter på nätet). Vi förde henne i säng och fem minuter senare kommer hon upp och ‘ska nog gå sova men ska bara ha en liten kabel först sidu’ (datorn hon hade tagit fram igen i smyg hade slocknat).

lollogullet
Hon är ett otroligt kärleksfullt och empatiskt barn. Överöser en med pussar, kramar och ‘mamma jag älskar dig du är min BARA min, inte pappas, inte Lias, inte Williams, bara min mamma’. Öm och gosig ena sekunden.

lollo3

Busig tuff ilsken lurifax den andra.

Igår skuffade hon ner sin storebror i ett vattenfyllt dike för att hon tyckte det verkade roligt. När dom sedan stod i duschen och sköljde av sig dikesvattnet (hon blev själv våt av det enorma plasket som skapades då Elias mötte vattenytan) tömde hon en hel nyöppnad flaska schampo i en enda duschtur. Sedan berättade hon åt oss om hur arg hon är och ska skvallra åt farfar om att Påskharen varit busig för han har visst varit och ätit av hennes chokladägg som låg i hennes påskgräs.

lollo1
Idag när ‘hunden och katten hade råkat stöka till det lite’ hittade jag toalettbyttan fylld av två hela rullar toapapper som hon hade rullat upp och tryckt ner. Sedan hade hon blött upp dom tomma papprullarna och spritt ut den våta paffen i tusen bitar inne på toan.

lollo2
Sen är hon så charmig att man inte ens kan bli arg. Man blir bara alldeles full i skratt. När hon ler brett med sina ‘draktänder’ som hon kallar dem själv (hon saknar två av dom övre framtänderna helt, där andra ar sex små tänder har Lova fyra mega gaddar) smälter vilken hårdhudad monstermorsa somhelst.

lolloljuva
Och sen är hon ju så ljuv så ljuv däremellan. Underbara härliga unge. Jag hoppas hon för alltid förblir precis såhär charmig och ohämmad, påhittig och lycklig som hon är just nu. Även om hon ger mig gråa hår med nya upptåg så skulle jag inte vara utan dem.

 

 

6 reaktioner till “Busfrö”

 1. Söt tjej!!!  Med risk för å tjata… Jo…tycker du har jätte fint hemma! Har just gjort om i min stora sons rum å gillar plancherna i ”skolpojksrummet” mycket! Vart e de köpta? MVH Bettis

  1. Hej! Förlåt tt jag glömde svara på din planschfråga! Jag har faktiskt bara printat ut dem från pinterest eftersom jag inte hade behov av större än A4or. Finns massor med bilder att printa man kan söka på kids printables etc.

   Vill man ha dem i större format o bra kvalitet så får man köpa.
   Månkartan är dock en gratis printable du hittar den här:

   http://www.mrprintables.com/map-of-the-moon-poster.html

 2. Hon låter nog för härlig! 😀 Man skrattar ju så redan av att höra om henne, har alltid gillat din ainlägg om det lilla söta busfröet! Vår Elias hade igen en tand extra, istället för en hörntand uppe så hade han liksom två små. Coolt med draktänder ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s