Skolpojksrummet

Det blev en oplanerad bloggpaus på en vecka här tydligen. Vädret har väl varit lite för fint och min enmånadsflunssa lite för seg. Men vi har ändå hunnit med lite inredningsfix under veckan.

Efter att jag hade fixat om i Lovas rum var William inte sen att säga att han också ville ha omfixat i sitt rum. Jag i min tur är inte sen att göra om ett rum när någon ber mig. Han gillade det svartvita jag hade satt till i hennes rum och ville också ha mer svart tyckte han. Svart är tydligen tufft och svart är också hans fotbollslags färger. Så mer svart it was. Tapeter och gardiner fick förbli desamma men mattor, kuddar, sängkläder och lite möbler och lampan bytte vi ut.

SAMSUNG CSC

Ullgump matta från Ikea. Taklampan är en ripoff på Worklamp från Clas Ohlson. Tygkorg för leksaker eller annat från Ferm living hittar ni här.

SAMSUNG CSC

Jag kunde inte motstå den längre så Mooncake ugglan fick komma hem. Mycket uppskattat av William. Snart i en webshop nära dig. Övriga kuddar från HM Home och Anno.

SAMSUNG CSC

Byrån med utfällbart skrivbord är inte ny, den hittade jag på Findit förra sommaren och det är en Ikea modell som jag inte vet om finns längre. Perfekt för ett litet rum som Williams och så får man dölja allt rådd snabbt och lätt.

SAMSUNG CSC
En liten knallgul byrå som inte rymde tillräckligt med saker byttes ut mot två st Lack nattduksbord som jag fyndade, var annars, på findit (om nån har ett tredje ni vill bli av med så hör av er!)

SAMSUNG CSC

Följande projekt i Williams rum är att hitta en ny säng, helst med förvaring under eftersom hans juniorsäng börjar vara för kort för honom. Men än så läge ryms han i retrosängen ett tag till.

2 reaktioner till “Skolpojksrummet”

  1. Hej hej! Jag följer din blogg och tycker du har så snyggt hemma! Jag undrar vart du har köpt de fina affisherna i rummet??? Mvh Bettis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s