Svårt att bestämma sig

Jag har gjort det igen. Möblerat om lite i vardagsrummet. Det var ju ändå hela 4 veckor sedan sist. Det var Hektar lampans fel. När den kom hem från Ikea med en kollega så blev jag ju tvungen att ordna så den passade in nånstans.

SAMSUNG CSC

Ett skrivbord som stått lite undanskymt och oanvänt i ett hörn av vårt sovrum tyckte jag skulle få komma fram lite mer. Tänkte att det får fungera som nån slags sideboard i vardagsrummet istället. Bordet består av två Lerberg bockar från Ikea som är en cheap man’s version på dessa får man väl säga. Marmorskivan fanns i en skrubb hos min mamma sedan det var modernt med vit marmor förra gången, jag hade den faktiskt som bordsskiva på mitt skrivbord i mitt flickrum på 80-talet. Den som spar ni vet.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Exakt vilken funktion bordet ska ha är ännu oklart utöver att stå där och se läckert ut med sin marmorskiva. Drinkbrickor har ju plötsligt också gjort comeback från 80-talet men jag känner väl inte att vi direkt är en familj som har ginflaskor och whiskeykaraffer framme i vardagsrummet liksom. En baginbox ger inte riktigt samma effekt som kristallglas och Bombay Sapphire. Det andra svarta bordet med metallben som man skymtar till vänster är ett gammalt Ikea bord som inte tillverkas mer som jag fyndat på Findit för 13 euro.

En reaktion till “Svårt att bestämma sig”

  1. Hej! Jättefint bord verkligen! Tänkte fråga vad det är för mått på marmorskivan och hur du har fäst den på benen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s