Findrickaren

Här är ett litet inlägg för er Mingus fans därute, jag vet ju att ni är några stycken. Som ni läst förr dricker Mingus inte ur skål. Rakt ur kranen är storfavoriten.

kattdricka

Han sätter sig på diskbänken och ylar tills nån kommer och sätter på kranen helt enkelt. Mitt dricksglas är en annan okej källa enligt Mingus. Ställer man ett vinglas med vatten (jag skojar faktiskt inte här nu) vid hans matskål kan han också dricka ur det.

Och nu det senaste. Vattenkannan på bordet i köket.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Lite förnämare än andra.

4 reaktioner till “Findrickaren”

  1. Roligt med ett inlägg om Mingus! Har inte sett honom figurera här på länge. En av våra katter dricker också från kranen.

    1. Mingus ha tyvärr varit o blivit biten av en annan katt nu igen idag så han mår inte så bra 😦 Alltid samma visa när snön smälter o alla andra katter kommer sig ut igen på våren.

  2. Härligt! Vår katt gör på lite liknande sätt, men hon är kanske inte lika förnäm. Hon vägrar dricka ur sin egen vattenskål men att dricka ur den vattenfyllda grötkastrullen går bra. Men helst ska det nog vara muminkannan på matbordet eller nåt av människornas vattenglas. En tid hade vi liten Aalto skål fylld med vatten på matbordet och den dög ifall det inte fanns nåt annat alternativ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s