Föreläsningen

Ikväll bar det av till Närpes stadshus. Magnus och barnen följde med som sällskap på vägen i bilen och sökte sig lite middag i Närpes-ctiy medan jag föreläste. Det var inte dåligt betyg Närpes matutbud fick av mina barn heller. William tyckte det var en bättre restaurang än ABC vid flygfältet i Vasa (och det är enligt honom den absolut BÄSTA restaurangen på planeten pga lekhörnan så det är inte illa) och Elias uttryckte sig som så att ‘det här var den bästa dagen i mitt LIV mamma!’. Salladsbordet måtte ha varit nåt speciellt.
SAMSUNG CSCElce Stockholms underbara textilier. Snart i en webshop nära dig. Kan du gissa var?

Föreläsningen gick också bra, visst får man säga det själv? Ungefär 20 kvinnor och även en man hade kommit för att lyssna på mig berätta om vårens inredningstrender . Tack till er som kom ikväll det var   roligt!

SAMSUNG CSCannaföreläserMedan Magnus och barnen väntade på mig i bilen utanför att jag skulle bli klar hade dom knäppt en bild av mig genom fönstret där jag står och håller låda.

Så himla roligt var det! Men vem skulle nu inte gilla att få prata ostört om sin största hobby i 90 minuter inför folk som är genuint intresserade av ämnet.  Tack Närpes it was fun.

2 reaktioner till “Föreläsningen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s