Nytt i vardagsrummet

Jag fick vårfiilis kanske man kan säga. Det som började med att jag röjde ur bokhyllan i vardagsrummet en kväll slutade med både ommöblering och omtapetsering här under veckan.

Så här såg det ut ännu förra helgen:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Den här helgen ser det ut såhär:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Vita tapeter istället för mörk beige gjorde en enorm skillnad, större än jag förväntade mig måste jag säga. När vi en gång var i farten och hade tagit ner alla tavlor så passade jag på och möblerade om också. Inga stora grejer, på det stora hela är rummet ännu organiserat på samma sätt men alla möbler har flyttat nån eller några meter och ena soffan som tidigare stod mitt i rummet och delade rummet i två delar står nu under fönstren.

Så nu skulle det gälla att få ta i en ENORM matta då rummet blev så stort plötsligt. En Ikea stockholm storlek 250×350 cm kunde kanske funka.

4 reaktioner till “Nytt i vardagsrummet”

  1. Snyggt! 🙂 Vi hade också först beiga tapeter här hemma, och det blev en ENORM skillnad då vi tapetserade om till vitt! Så mycket ljusare! Speciellt eftersom vårt vardagsrum inte är gigantiskt.

    1. Ja otroligt hur stor skillnad det kan göra, jag tänkte att beige o vit båda är så pass neutrala färger att skillnaden inte kunde vara så stor men det var den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s