Upptrappningen

Min squat challenge har pågått i snart två månader nu och 100 benböj om dagen har blivit rutin. Så nu har ett gäng tjejkompisar och jag trappat upp utmaningen lite. Ni är välkomna att hänga på om ni vill! Sedan lite mer än en vecka ser utmaningen ut såhär.

Varje dag i 100 dagar/fram till sommaren/ sex månader/så länge man själv vill gör man ALLA dagar oavsett om man tränar övrigt eller ej följande:

100 benböj

50 armhävningar på knäna (tanken är att börja göra en del och senare alla på tårna)

3 minuter planka uppdelat i max 2ggr 1,5 minuter (eller enligt egen förmåga)

40 tåhävningar med eller utan vikter

Efter dryga 10 dagar börjar kroppen vänja sig med att göra dessa dag efter dag och jag behöver inte splitta upp armhävningarna i fullt lika många delar över dagen som för en vecka sedan. Återstår att se om jag nånsin kommer så långt som att kunna göra alla 50 på tårna.

4 reaktioner till “Upptrappningen”

    1. Haha tack, duktighet har nog noll med det att göra, därmed är jag född envis som synden så när jag engång blir utmanad så ger jag mig inte 😀

      1. Jag tycker nog du får känna dig duktig, som fått de där övningarna att bli en rutin i ditt liv. När under dygnet gör du övningarna och gör du alla på en gång? Jag har svårt att få de obligatoriska dagliga fem minutrarna av knipövningar att bli en rutin (händer för ofta att då jag faktiskt kommer ihåg att göra dem, kan jag inte minnas när jag gjort dem senast).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s