Efterlysning

Hej hallå bloggen. Jag behöver lite hjälp. Jag söker en barnsäng i retrostil med låga sidokanter. Nånting sådanthär:

3974024d47bf9762a711357770977c95

Antingen med låga spjälor eller hela sidor.
niemen2
Det är Lova som ska flytta ut ur sin spjälsäng som hon ännu sover i eftersom det gick att ta bort ena långsidan på den. Men nu ska sängen vidare till nästa bebis (inte vår) och jag vill hemskt gärna hitta en härlig retrosäng åt henne till loppispris. Lite kant bör den gärna ha, måste inte vara fullång, måste inte vara vit, bara den är förmånlig och har den rätta härliga retrokänslan!  Gå och gräv på era vindar nu och bombardera mig med allt ni har!

8 reaktioner till “Efterlysning”

  1. Bekant dilemma… Hittade heller ingen retrosäng och köpte Ikeas Gulliver istället. Jättenöjd med den trots allt, rekommenderas som plan B 😉

  2. Lundagård förstås!! Kolla via dem, och på deras hemsida finns det en link till en annan firma som fixar gamla möbler, elsalina.

    1. Ha kollat tori också men inte hittat RIKTIGt det jag sökt. Några nog som är helt ok men skulle helst ha nåt som dem på bilderna 🙂

  3. Jag hade exakt en såndär spjälsäng när jag var liten, gul dessutom (min favoritfärg nuförtiden)! Dessvärre har vi inte kvar den längre.

  4. Har du kollat findit? Jag såg flera jag gillade där men hejdade mig eftersom vår lillkille är bara tre månader. 🙂 Ifall de nu finns kvar, det var ett tag sen. Letade egentligen något annat men det slutade med att jag tittade på allt möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s