Olycksamt

Den här senaste veckan har vi verkligen inte haft turen med oss. Frånsett att vi drabbats av magsjuka och feber så har vi också råkat ut för två små olyckor i huset.

busunge2

Den ena var väl mer underhållande än farlig kanske och bestod av att Lova pillade upp en plastpärla så högt hon kunde i näsan så jag fick åka in med henne till hälsocentralen där en sköterska fick prångla ut den med en lång tång. Jag kan ju inte påstå att jag var särskilt förvånad över hennes tilltag.

sjukling

Den andra olyckan var lite allvarligare . Mingus har igen råkat illa ut och fått ett slag mot sidan av nosen. Eventuellt har han blivit påkörd av en bil eller cykel. Utvändigt syns inte så mycket mer än ett litet sår i kinden där den nedre kindtanden gått genom. Idag var vi en tur till veterinären där det konstaterades att han har en djup infektion i ett sår inne i mungipan. Vi snackar grönt, illaluktande kallbrand sår. Usch och fy.
Ingreppet han behöver genomgå var såpass stort att vi idag skickades tillfälligt hem med värkmedicin och antibiotika men nästa vecka skall hans ena hörntand opereras bort eftersom den gått av så olyckligt att nerven är framme i det fria och den orsakar stora problem och infektioner för honom.

Ibland får man bara hoppas på en bättre vecka nästa vecka helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s