Senaste nytt

Första leksaksbloppiset var oväntat lyckat. Alla sakerna utom en såldes inom 12 timmar. Eftersom det ju verkar finnas folk som vill ta över saker som inte längre ryms hos oss så ska jag skrapa ihop lite mer leksaker och barnkläder här inom de närmaste dagarna, så håll utkik efter det!

Vad annat har vi sysslat med de senaste dagarna då? Jobbat, jag är ju en viktig working woman nuförtiden som ni vet. Känner mig väldigt vuxen plötsligt.

fikamonster

Fikat.
Lyxen. Lyckan. Lugnet. Att det kan ha blivit så oerhört smidigt att röra sig på offentliga platser med dessa barn. Mer än en timme i sträck satt dom lugna, snälla, utan att rusa runt, klättra på bord eller försöka ta livet av varandra, utan att skrika efter ‘eeeen bulle tiiilll mammaaaaa!’. En halv bulle var och varsitt glas vatten o så var dom soliga glada  och nöjda att fika med mamma. Så till den grad att jag hann sitta och läsa medan jag sörplade mitt kaffe. Låt gå att jag fuskade lite där på slutet och mutade dem den sista kvarten med angrybirds, den ena på surfplattan och den andra på min telefon. Men i alla fall. Snudd på mirakel.

Och så är det ju april och vår och vad brukar hända då? Jo.

antikt1antikt2

Jag börjar fynda och fylla på förråden inför sommarens måla och fixa upp sessioner ute i värmen. 10 euro gav jag för detta ljuvliga massiva antika bord i toppskick, inte ett maskhål. En låda ska jag nog hitta på nån näthandel som säljer reservdelar till gamla ting tror jag. Det kommer bli  tjusigt.

Märker ni eventuellt en viss obsession med gamla fina små bord? Vilken tur att jag har tre barn som alla kommer behöva små bord att göra läxor på så småningom. Alltid en ursäkt om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s