Häxeriet

Som dom har väntat. Och tjatat. Så öronen nästan trillat av. ‘Mamma nääääääär är det påsk?’ Och med påsk menar dom då inte den där fjuttiga skärtorsdagen eller långfredagen då utan den där riktiga påsken då man får klä ut sig till häxa och äta godiset man lyckats tigga åt sig av vänliga grannar.

Men så kom den äntligen den riktiga påsken.

SAMSUNG CSC

Jedi fick också vara med och häxa.

SAMSUNG CSC

För det mesta var det glada, leende, mot solen kisande häxor som vandrade vägen ner i sina färggranna utrstyrslar. (Även om jag annars inte är så färggrann av mig kring påsk så gäller devisen more is more när det kommer till färg och mönster och påskhäxeri).

SAMSUNG CSC

Lyckligt tultade dom iväg tripp trapp trull och önskade alla glada tanter och farbröder en Glad Påsk och delade ut sina små videkissor med fjädrar på. Tackade artigt för sina gåvor och ojjade, woow-ade och hurrade för vad som samlats i påsarna.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ibland kan det dock bli lite kämpigt att vara påskhäxa när man är två år och har nära till trotsen. Så då kan man behöva lägga sig ner i vägrenen och vara häxan surtant en stund .

Sen kan man återgå till att vara glad igen.

SAMSUNG CSC

Och efter att man vandrat långt med små korta ben är det gott med lite lunch på terassen innan man dyker ner i sina godissäckar.

SAMSUNG CSC

En reaktion till “Häxeriet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s