Vinterns

Vi har haft Reimatec, PoP och Molo förut. Så i år tänkte vi ge Kappahls kaxs vinterhalare en chans. Betydligt billigare än de andra märkena vi prövat, hoppas det inte reflekteras i egenskaperna. En riktigt färggrann en fick det bli för William i år. Sista året han har halare misstänker jag.


Snygg är den i alla fall och kvaliteten känns bra. Vi har haft höstkläder ur denna serie och varit riktigt nöjda. Lite oroar jag mig för att tyget ska bli styvt och prassligt i kylan. Är det nån som har erfarenhet av dessa halare och kan ge sitt omdöme? Vi Föräldrars test gav dem gott betyg i alla fall och där stod dom sig bra mot betydligt dyrare märken.

8 reaktioner till “Vinterns”

  1. Jag har haft åt min dotter i 3 år och tycker den är bästa av alla. Har haft i olika färger,de blir ej heller så ”prassliga ” av kylan och även nu i år så har jag köpt en.Och det blev den rutiga med alla olika färger. 🙂

  2. Vi köpte en förra året, har också tidigare vintrar kört pop, molo och didrikson. Var riktigt nöjda, tror det får bli en likadan i år! Dendär är ju helt grymt snygg dessutom, måste säkert gå och kolla till Kappahl på momangen.

  3. Vi har haft en 2 delad dräkt senaste vinter o är super nöjd!! Nu är det kaxs som gäller alla årstider 🙂

  4. Den är helt superbra, rekommenderar till alla! Vi har en som använts redan tre vintrar (av två barn) och den går ännu bra denna vinter. Alldrig har barnet varit vått eller kallt. Verkligen prisskillnad och kvaliteten den bästa!

  5. Vi har också den halaren (i pink) som hänger i garderoben i väntan på vintern. Storleken 92 i den motsvarar en POP 98 från ifjol som vi har som andra halare. Blir intressant o se vilken håller flickan torr och varm bättre. De var ju LITE prisskillnad 🙂

  6. en sån köpte jag också åt vår pojke, tycker den e ännu finare i verkligheten 🙂 med en -25% kupong var den nog ett kap

  7. Vi hade en sån ifjol åt vår kille (då 5 år). Den var helt suverän. Syntes inte alls att han hade den hela vintern. T.om. gummibanden under foten var hela när våren kom. Var lätt att klä på och killen själv var nöjd. 🙂 hoppas ni blir lika nöjda som vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s