Hälsningar från bokklubben

Ett snabbt textinlägg bara för att ni ska veta att vi lever och mår prima! Vi är utan nät, utan dator och utan teve i Mai Pim hos min pappa. Dessutom har kameran upphört att fungera helt och telefonen har jag inte kommit ihåg att ladda på mer än en vecka. Allt detta och det facto att vi njuter av livets bästa gör mig antagligen till århundradets sämsta bloggare men jag återvänder nog från de döda igen, jag lovar! Det nerkopplade livet innebär att vi istället har återuppväckt passioner vi hade innan vi satt klistrade framför twitter och bloggar och teve varje kväll. Vi har bland annat bildat äktenskaplig bokklubb och läser samma böcker och diskuterar dem medan vågorna som slår mot den många kilometer långa stranden dånar i bakgrunden genom det öppna fönstret. Det är så puttinuttigt att vi snart spyr på oss själva.

Och ja, Elias har fyllt fyra år som vi firat med kalas, William simmar och dyker som en fisk och Lova bemästrar nu sim med flytpuffar som om hon aldrig gjort annat. Hennes största passion just nu är att doppa ansiktet i vattnet och dyka. Med munnen på vid gavel som en val som silar krill. Hon tycks må bra men jag undrar vilken dag hon bajsar ut en ny produkt, klor i fast form.

Om några dagar återvänder vi till Bangasaen så då ska jag förska ladda upp lite gryniga Iphone foton åt er! Tjingeling! (Elias nya favorituttryck som han kläcker ur sig titt som tätt åt alla vi möter med en överdriven rikssvensk accent. Och varje gång vi möter nån i poolen ropar han Tjena gjabben! Hujje läget? jag tror avgiftning från svenska barnprogram var på tiden faktiskt.)

5 reaktioner till “Hälsningar från bokklubben”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s