Final countdown

Vilken känsla att få vakna och logga in på nya bloggen och vet ni, inte ett endaste spam! På gamla bloggen var det naturligtvis som alla dagar, massor med spam som rasslat in under natten. Det var nog ett bra beslut att flytta.

Idag är det bara två dagar kvar tills vi reser. Hoppsan. Packningen går väl sådär. Jag har lyckats dra på mig världens brakförkylning lagom tills avresan, förstås. Det får bli lite burana och Whitney Houston på hög volym så jag orkar ge mig på alla förberedelser.

Jag kan väl inte säga att jag nånsin varit nåt regelrätt fan, men visst älskade man ju Bodyguard när den kom och hon hade ju verkligen en fenomenal röst. Ännu en tragisk förtida bortgång.

 

 

2 reaktioner till “Final countdown”

  1. Jag har inte heller varit någon stor fan av Whitney, men visst kändes det lite konstigt imorse att läsa att hon gått bort, världen blev en otrolig röst fattigare. Man får vara glad att man är en nobody som kan leva sitt privatliv privat utan att ha hela världens ögon på sig, inte så konstigt om man blir beroende av det ena eller det andra då man ska hålla sin image uppe dagligen i flere års tid.

    Ha en skön resa!

  2. Så bra att det funkar som det skall! Lycka till med packning och resande, går säkert lättare då ni tänker på var ni är om några dagar. Lyckostar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s