Fashionably late

Magnus och jag har ju gjort det lite till vår grej att alltid vara sist ute. Nu menar jag dels att vi alltid är sist på plats rent fysiskt, vi är alltid försenade, det blir alltid nån sistasekunden meltdown med nåt av barnen. Men också med allt trendigt. Teknik, teveprogram och sånt. Som att vi var dom absolut sista i hela vår bekantskapskrets, till och med efter våra föräldrar, med att skaffa digikamera. Eller att vi upptäckte briljansen med Gossip Girl så sent som ifjol höstas och såg alla säsonger under en och samma vecka.

Ifjol när första säsongen av ‘Så mycket bättre’ skulle köra igång och jag såg trailern frågade  jag Magnus om vi skulle kolla in det nya programmet. Det där? Det verkar ju helt skit. Som bäst sitter vi klistrade framför den nya säsongen efter att han lite skamset frågat om vi i år ska försöka ge det en chans. Det är kanske inte så konstigt att Jens Lapidus kallade min man otrendig på radion idag.

2 reaktioner till “Fashionably late”

  1. Jag tycker det där är så kul att läsa 🙂 Med tanke på att du är så stilsäker och har en mkt tilltalande inredningsstil och verkar ha koll på det mesta i nyhetsväg i den kategorin men ändå (som 80 talist ändå!) erkänna att det är si och så med tekniken. det tycker jag är tufft 🙂 kanske för att jag känner igen mej… Det skulle va kul att se bilder från barnens rum, sökte i äldre inredningsinlägg men hittade inte…?

    1. Nej jag har inte bloggat om barnens rum än eftersom jag inte varit helt nöjd med dem, men jag ska, jag lovar, snart, kanske redan den här veckan nåt av dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s