Friluftsdag

Idag har vi varit sådär jobbigt hurtiga och varit utomhus större delen av dagen trots den gråa himlen och den isande oktobervinden. Morgonen började med ett besök vid det bland småbarnsfamiljerna i Vasa berömda piratskeppet. Magnus och jag lyckades sticka ut som dom enda föräldrarna på plats som istället för att stå bredvid och huttra i blåsten var uppe och klättrade och rutschade med våra barn. När jag slutligen gled nerför ‘brandpålen’ kunde inte ens Magnus längre hålla sig för skratt.

Sen hann vi med en tur ut till sommarstugan där vi lassade en släpkärra full med ved inför vinterns brasor. Jag passade på att ta hem sommarens sista blomsterprakt från trädgården. Otroligt att det snart är november och man kan plocka blommor ännu. Den lilla kannan är ett gammalt loppisfynd. Och nu är vi friskluftförgiftade och ska bänka oss framför Grey’s maraton och en sprakande brasa.

5 reaktioner till “Friluftsdag”

  1. Fina blommor!:) Från en sak till en annan; jag tycker mig ha sett att ni har de där färgglada muggarna från RICE?! Var har du köpt dem?

    1. Åh, såg att jag missat att svar på din fråga om muggarna! Sorry! Mina muggar är faktiskt från Jysk, EXAKT likadana som dem från Rice, samma material, modell o storlek men en bråkdel av priset, toppen! Tål diskmaskin också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s