Sommar, sommar, sommar

Vi gör som bäst ett kort stopp uppe i stan för gräsklippning och byktvätt. Jag ber så mycket om ursäkt för att jag aspirerat på titeln årets lataste bloggare dom senaste veckorna men vi har verkligen kopplat bort vardagen helt denna semester. Jag har varken loggat in på facebook, kollat mail eller ens haft min telefon påslagen på en hel vecka, igen. Istället har vi gjort detta bland annat:

Ridning, fiske, båtliv, sol, sand, bastu och massor med släkt. Denna vecka till exempel är vi 21 personer som bor ute på sommarstället varav nio barn mellan elva månader och sex år. Det är full rulle från sju på morgnarna till sent på kvällarna och både barn och vuxna stortrivs.

En av sommarens höjdpunkter är att William och hans kusin båda lärde sig simma inom loppet av några dagar, lite flythjälp får han ändå ha ännu när han hoppar från bryggor och båtar. Två stukade fötter har vi också hunnit med, en på William och en på Elias, varav bara Williams behövde tejpas. Vitt tejp på somriga barnfötter är en sällsynt dålig kombination ur renlighetsperspektiv, men till all lycka slapp han det efter bara två dagar.

Imorgon åker vi tillbaka ut till stugan men nästa vecka börjar vi eventuellt bo lite mera inne i stan igen så då ska jag försöka hitta tillbaka till bloggvärlden igen småningom!

6 reaktioner till “Sommar, sommar, sommar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s