Frid för själen

Som bäst lever vi sjukstugeliv. Lova verkar eventuellt ha dragit på sig den berömda tredagarsfebern eftersom hon nu sedan söndagkväll har ihållande hög feber utan andra symptom. Vårt liv är således osedvanligt tråkigt just nu och bjuder inte på så mycket spännande att blogga om. Istället får ni hålla till godo med några bilder jag tog i söndags förmiddag då vi var ute  och körde i skärgården till Svedjehamn i det kalla blåsiga vädret.

Det är så vackert där ute, när man kommer längre ut mot det öppna havet. Så annorlunda än här närmare stan, inomskärs. I sommar ska vi bestämt gå nån av dom längre vandringslederna som finns därute, men det får nog bli en barnfri vandring, lite frid för själen.

6 reaktioner till “Frid för själen”

  1. Jag undrar om vi också drabbats av 3-dagarsfeber..fast nu på tredje dagen så är dottern ännu så länge feberfri, så det kan ju vara vadsomhelst!
    Fina foton!

  2. Vi gick den korta rundan med barnen för nåt år sedan. Det var roligt men kanske inte just frid för själen. Jag är också sugen på att gå de längre rutterna.

    Fina bilder, förresten!

    1. Tack! haha 😀 Ja det var just det jag tänkte då jag menade att vi ska gå ensamma, med barnen skulle det nog vara allt annat än fridfullt om än intressant 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s