Sköna söndag

Magnus på jobb. Pojkarna är ute och skidar med faffa. Lova sover. En lugn, sen frukost för mig själv. Världens skönaste korgstol, min dator och kanske världens godaste te. Inte så man klagar precis.

Om en stund ska jag göra nåt jag gör väldigt sällan. Lyssna på min man på radion. Jag måste vara världens sämsta fru på den punkten, att jag nästan aldrig lyssnar på hans sändningar. Så nu ska jag försöka skärpa mig, och lyssna. Åtminstone fem minuter av hans fem timmar långa sändning idag. I mitt försvar har jag aldrig varit nån stor radiolyssnare annat än när jag kör bil. Men idag ska jag göra ett undantag. Det känns nästan lite som att spionera på sin man på jobbet.

12 reaktioner till “Sköna söndag”

 1. Jag undrar vad det är för ett snyggt bord ni har? Vi är på jakt efter ett vitt matsalsbord. Vill ha mer än 90 cm på bredden. Det känns svårt att hitta. Mycket fin blogg har du 🙂

  1. Tack! Kul att du gillar bloggen. Bordet är ett gammalt ikea bord, modellen finns inte längre har jag för mig tyvärr, tror det hette Husar eller nå sånt och det var obehandlad furu då vi köpte det så jag har målat det själv.

  1. Tack! Jo lite har jag funderat men att börja utbilda om sig skulle vara ganska omständigt så jag misstänker jag håller mig till att vara amatörinredare, jag brukar få ge råd och tips åt släkt och vänner ibland så det är ju kul!

 2. Ett av mina favorittesorter också. Med mjölk och lite socker. Måste fråga, stylar du/städar du innan du tar dina foton? Jag menar, skiner alltid den tomma matbordsskivan hos er, hos oss är verklighetn lite annorlunda, tyvärr.. Men härlig bild med härlig stämning!

  1. Om jag tar inredningsfoton av ett helt rum passar jag ju förstås på när det är nystädat men som dom här bilderna är verkligen inte stylade. Vi är nog bara ganska hopplösa pedanter båda två vilket betyder att vi plockar, plockar, plockar och plockar lite till. Med tre barn hemma på heltid blir det ju framdraget en hel del så självklart ser det råddigt ut flera gånger om dagen, men så plockar man undan ett varv igen…tills det råddas på nytt 😉 Men jo, bordsskivan är nog för det mesta tom frånsett under måltider för att svara på den frågan 🙂

 3. ser skönt ut! ska ta å pröva dedär teet tror ja, yogi Teas sort som heter revitalise tycker jag mycket om 🙂

 4. Jag tänkte fråga vilket som är världens godaste te före jag scrollade så långt och såg att jag sitter och pimplar exakt samma sak 😉 Och det är gott! Fortsatt trevlig söndag!

  1. Haha 🙂 Jo det är gott, men måste drickas med en ordentlig skvätt mjölk i. ETT av världens godaste får jag väl säga för jag älskar ju te och dricker mängder varje dag så jag har hunnit hitta en del favoriter. Har du några andra du gillar speciellt mycket? Sku vara roligt att upptäcka nån ny sort man missat! Trevlig fortsatt söndag på er oxå!

  1. Tack! Karin Lindroos som fotat den är så duktig! Hon lyckades ju få en småsunkig trebarnsmamma att se sofistikerad ut enligt kommentarerna så 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s