Vitt är flott

Vår dammsugare behöver repareras, igen. Jag börjar så smått längta efter en ny istället.

Dammsugare hemma hos oss får jobba flitigt. I verkligheten hinner den sällan in i skåpet mellan varven, så därför skulle den ju gärna kunna vara snygg då den ändå alltid är synlig. V I T ska den naturligtvis vara, vad annars.

Den här limited edition versionen av Electrolux Ultrasilencer designad av Pia Wallèn har jag suktat efter i flera år. Tyvärr finns den inte att få tag i annat än i ett begränsat antal exklusivare designbutiker. Prislappen är därefter. Men visst är den läcker, att nåt så extremt vardagligt som en dammsugare kan vara så snyggt!

Som god tvåa finns denna Volta u6400, inte så tokig den heller.

6 reaktioner till “Vitt är flott”

  1. Dyson är effektiv och så behöver man inte köpa påsar till den. A 3år gillar att dammsuga med den,för man ser vad man dammsugit….Den är kanske inte snygg, men den ser häftig ut. Jag tror killarna skulle gilla den.

    1. Hehe, vi har en sån grej också, en elektrolux den med. men vi har ingen lämplig plats för den i nya köket så den har inte använts sen vi flyttade hit, borde sälja den för den är ganska oanvänd. jag behöver absolut inte en till dammsugare, men jag VILL ha en vit 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s